Mads sørger for orden på hylderne

I fem år har Mads Carlsen kørt rundt i landet som servicekonsulent for SB Butiksservice®

Mads sørger for orden på hylderne

Det er mandag formiddag, og Mads Carlsen er i færd med at fylde op på hylderne i Bauhaus.

Skruer, pærer og trælister er blandt de varegrupper, han har ansvaret for at holde orden i, når han flere gange om ugen er at finde i det store byggemarked i Herning, Aalborg eller Hjørring.

- Det er vigtigt, at der er fyldt op og ryddet op på hylderne, så det ser præsentabelt ud, fortæller Mads Carlsen, hvorefter han finder sin telefon frem og tager et billede af hylderne med skruer. Billedet sender han til leverandøren for at vise, at der er styr på opstillingen.

Hjælper kunderne

Når Mads Carlsen møder ind i en af Bauhaus-butikkerne, står der allerede adskillige varer klar på pallerne ude på lageret - klar til at komme ind i varmen. Det er nemlig også ham, der står for at bestille det rigtige antal varer hjem, så der hele tiden er nok.

SB Butiksservice® arbejder målrettet med de data, de får fra leverandørerne. Dette kan være salgsprognoser, sæsonforberedelser eller kampagner. Via min telefon kan jeg hente disse data og få en fornemmelse af, hvor meget der skal bestilles hjem, forklarer Mads Carlsen.

I jobbet som servicekonsulent hos SB Butiksservice® handler det ikke kun om at sørge for præsentable hylder. Det kræver også viden om de ting, der står på dem.

- For at have det her job, skal man gide at sætte sig ind i produkterne. Jeg oplever tit, at kunderne i butikken hiver fat i mig og spørger ind til varerne. Det er for eksempel vigtigt at vide, hvorfor en bestemt pære med en bestemt fatning er populær, fortæller Mads Carlsen.

Ekspert i værktøj og beslag

Ud over Bauhaus er Mads Carlsen også jævnligt at finde i blandt andet Silvan, Jem & Fix og Plantorama.

- Udfordringen kan være at stirre sig blind i tingene, da der nogle gange er mange rutineopgaver. Derfor er det rart med noget afveksling i de andre butikker en gang imellem, forklarer han.

Faktisk blev han for seks år siden udlært i netop Bauhaus, hvor han havde speciale i værktøj og beslag.

Fleksibelt job

I marts har Mads Carlsen fem års jubilæum i jobbet hos SB Butiksservice®. Et job, han trives med i stor stil.

- Selvfølgelig skulle jeg i begyndelsen lige vænne mig til at være en del alene. Men nu har jeg været i de samme byggemarkeder i flere år, så jeg kender mange af de folk, der er ansat rundt omkring, så det føles nærmest, som om vi er kolleger. Det er meget hyggeligt. Samtidig er det også et meget fleksibelt job i forhold til arbejdstider, fortæller han.

Mads Carlsen er 27 år og bor i Nørresundby med sin kone.