Ny medarbejder på kontoret

I dag den 1. august siger vi velkommen til Tina Jørgensen, der skal arbejde på kontoret i Horsens.

Planlægning af merchandising i DIY-varehuse kan være omfattende. Hos SB Butiksservice® går vi i gang med at implementere et nyt modul til vores IT-system. Vi hjælper vores kunder med merchandising i DIY-huse.

Ny medarbejder på kontoret

36-årige Tina Jørgensen har tidligere arbejdet hos Bilka, Idémøbler og Louis Nielsen i Horsens, og dimitterede lige før sommerferien som administrationsøkonom med speciale i proces- og projektstyring fra EA Dania Horsens.

Det var i forbindelse med sin hovedopgave, som Tina Jørgensen lavede i samarbejde med sit praktiksted Jobilant, at hun kom i kontakt med SB Butiksservice®. Maj Britt Borchert, der er managing director hos SB Butiksservice®, er nemlig en af Jobilants kunder, og i den forbindelse interviewede Tina Jørgensen hende.

Det førte til ansættelsen, hvor Tina Jørgensen skal hjælpe med implementeringen af et nyt planlægningsmodul i SB Butiksservices® IT-system. Systemet bruger vi, når vi hjælper vores kunder med merchandising og andre opgaver i DIY-varehuse.

Privat bor Tina Jørgensen i Horsens med sin kæreste Klaus, der er ingeniør ved Vejle Spildevand, og de to døtre 8-årige Malou og 4-årige Mira.