Tillykke med 5-års jubilæet til Henrik le Fevre

Henrik le Fevre har 5-års jubilæum hos os - i den anledning har vi blandt andet spurgt ham om, hvordan en typisk arbejdsdag ser ud.

Tillykke med 5-års jubilæet til Henrik le Fevre

Servicekonsulent Henrik le Fevre, 40 år.

Bor i Viby Sjælland.

Fraskilt og har to piger, Alma på 6 år og Liva på 8 år.

Hvorfor bestemte du dig til at søge job hos SB Butiksservice?

"Jeg havde været ansat før, men fik mulighed for at komme ud at lave noget andet. Da det ikke gik på grund af finanskrisen, søgte jeg for 5 år siden tilbage."
"Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle sige ja til det andet arbejde, jeg blev headhuntet til."

"Derfor var jeg også glad for at komme tilbage til SB Butiksservice®. Her er vi jo nærmest som en stor familie. Selvfølgelig er vi også en arbejdsplads, men vi har et rigtig godt sammenhold, og vi kan snakke med hinanden og hjælpe hinanden med alt."

Hvad er du uddannet?

"Jeg er butiksuddannet og var i lære i radio- og tv-afdelingen i Bilka."

Hvor har du arbejdet tidligere?

"Efter min elevtid fik jeg arbejde i Silvan, hvor jeg var i næsten 11 år."

"Den sidste butik, jeg var i, skulle lukke. I butikken havde jeg lært en af konsulenterne fra SB Butiksservice® at kende, som sagde til mig, at de måske manglede en mand. Så jeg søgte og kom til samtale og fik jobbet."

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

"Vi har så mange forskellige opgaver, at der ikke er en typisk arbejdsdag."

"Nogle dage går jeg måske primært i Bauhaus og servicerer vores kunder der, og andre dage er jeg i både Føtex og Bilka for at fylde op og sørge for, at varespejlet fra vores kunder er rigtigt i forhold til planogrammet."

Hvad er det bedste ved dit job?

"Det er spændende, fordi der aldrig er to dage, som er ens. Det er meget alsidigt."
"Selvfølgelig kan vi være pressede, men det kan man på alle arbejdspladser. Men hos os er vi der for hinanden, for eksempel i forbindelse med ferie og sygdom, hvor vi giver den en ekstra skalle alle sammen."

Hvis du skulle fortælle om én særlig oplevelse fra de seneste 5 år …

"… Det er svært … For vores arbejde er meget selvstændigt, men når vi støder på hinanden, er det smadderhyggeligt. Det kan være, hvis man lige kører forbi et varehus, hvor man ved, der går en kollega. Så kan man lige kort smutte ind og sige hej. Vi gør det altid kort, fordi vi jo har vores arbejde at passe."

"Os, der arbejder på Sjælland, har også mødtes og været ude og spise en enkelt gang. Det var også meget hyggeligt og styrkede sammenholdet."

"Derudover har vi en del telefonisk kontakt, fordi vi overtager hinandens butikker, hvis nogen skal have fri eller ferie."

Hvordan slapper du bedst af, når du har fri?

"Når jeg har mine piger hver anden uge, så laver jeg alt muligt med dem."

"I de uger, hvor jeg ikke har dem, arbejder jeg meget, og så kan jeg godt lide at spille golf. Jeg har lige gentoptaget spillet efter 4-5 års pause, så mit handicap lige nu er 33."