Services

 • Intelligent merchandising giver mersalg Intelligent Merchandising giver mersalg

  SB Butiksservice er specialister i intelligent merchandising, butiksservice, reolservice, retail service, vareopfyldning samt salg og indretning af butikker.

  SB Butiksservice er specialiseret i DIY-markedet, og vores kunder er markedsførende leverandører til især non-food butikker som byggemarkeder, værktøjs- og isenkrambutikker. Det har vi stor respekt og ydmyghed over for.

 • indretning Indretning af butikker

  Det kræver erfaring, viden og overblik at indrette en ny butik - eller nyindrette en eksisterende.

  Det har SB Butiksservice. Vi er eksperter i merchandising til DIY-markedet som for eksempel byggemarkeder, isenkræmmere og også indenfor non-food sektoren. Det har givet os en meget stor viden om, hvad der fungerer godt ikke bare på papiret men også i praksis.

 • byggemarked Salg

  SB Butiksservice tilbyder at forhandle dine produkter til det omfattende netværk, vi har i DIY-branchen. Det skaber et større potentiale for dine produkter.

  Vi tilbyder en bred vifte af opgaver, som har det til fælles, at de aflaster din organisation samt øger dit salg og din service. Det er samtidig variable omkostninger, så du altid let kan tilpasse niveauet efter dit individuelle behov - for eksempel i forhold til sæsonudsving.